Kerstmis-

Kerstmis is een prachtige tijd van het jaar vol vreugde, festiviteiten en vakantietradities. Voor ons is het bij Kenedi een drukke tijd vol met ministeriële feesten, kerstpreken, community outreach en een theatrale productie. Door Gods voorziening en de leiding van de Heilige Geest waren onze vele projecten succesvol in het verspreiden van de kerstboodschap en de liefde van Jezus Christus. Hieronder leest u een fragment over elk evenement en kunt u genieten van enkele foto's. Vrolijk kerstfeest.

Kerkplanten - al onze kerkplanten versierden hun kerken voor Kerstmis en hadden een paar feesten met hun bedieningen. Kerstliederen werden gezongen en sommigen maakten kleine kerstdrama's. Ze gingen het dorp rond en leverden geschenken aan gezinnen.

Children’s Ministry- Dit jaar hebben de kinderen het programma geleid en hebben de ouders deelgenomen. Sommigen lazen bijbelverzen, sommigen zongen kerstliederen en een groep danste. Er waren spelletjes en een poppenshow om het verhaal van Jezus 'geboorte te vertellen.

Shqiponja- Our Korçë-based preteen ministry has four zones around the city. For their Christmas program, each zone had a few performances: skits, singing, dances, and pantomimes.

Nje Brez I Ri- The Junior High ministry in Korçë invited the junior high groups from our village church plants and Pogradec for a night full of games, gifts, worship, dramas, and the Christmas story.

Youth Space- De groep High School in Korçë nodigde de andere groepen van onze dorpskerkplanten en Pogradec uit voor een avond als Nje Brez I Ri’s. Sommige groepen hebben bijgedragen met sketches, muziek en games.

Dagcentrum- De dag na Kerstmis had het dagcentrum een ​​kerstfeest. De kinderen nodigden hun ouders uit om met hen en de medewerkers van het centrum te vieren.

Senioren - De senioren die dagelijks samenkomen in de Korçë-kerk, hadden een eigen feest in de kerk. Er werd eten en wijn geserveerd en er werd op traditionele muziek gedanst.

Speciaal onderwijs - Op kerstavond was er een groot feest bij de groep thuis. Sommige leden van de kerk kwamen bij hen om te dansen en geschenken te geven. De directeur liet de plaats inrichten en maakte hun kerstspecial.

Hospital Outreach - Bijna twintig jaar lang heeft een groep met Kerstmis het kinderziekenhuis bezocht om cadeautjes te bezorgen aan patiënten en hun ouders. Dit jaar hebben de kinderleiders en een paar van de kinderen die verantwoordelijkheid op zich genomen en hebben ze er veel plezier in gehad.


Boys and Girls Home- Elk huis had zijn eigen vieringen met peperkoekversiering, cadeautjes en andere festiviteiten. Het jongenshuis is in januari geopend, dus dit was de eerste kerst van de jongens in het veilige huis.

Van de Kenedi Foundation Family tot jullie allemaal, prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar !!! God zegene je.