door Ashley Henderson

Elk jaar stelt Kisha Ungjillore een bijbelprogramma samen voor de kinderen in Korce van zes tot tien jaar. Deze VBS reist vervolgens naar veel van de kerkplanten in de omliggende dorpen. Dit jaar was het thema Piraten en kinderen hadden een geweldige tijd op de open zee.

Elke dag zou beginnen met groepsaanbidding en een inleiding tot het bijbelvers en het Godpunt. Als iemand gedurende deze tijd binnen zou lopen, zouden ze op een oorverdovend volume met teamgezangen en bijbelse waarheid worden ontvangen! De teams splitsten zich vervolgens op en roteerden tussen de vele leuke activiteiten die voor hen gepland waren: spelletjes, bijbelgeschiedenis, knutselen en snacks. Prijs God voor een geweldige opkomst en voor de hulp van het personeel en de vrijwilligers die deze week mogelijk hebben gemaakt.

Hier is het kernpersoneel dat alle lessen heeft vertaald en de spellen, drama, muziek, snacks, enz. Heeft georganiseerd. Heel erg bedankt! (Shume Faleminderit!)

Geniet van enkele foto's en video's van de week. https://www.youtube.com/watch?v=tLCi9guBz4k&t=2s